Sejengkal jadi sehasta

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Jump to navigation Jump to search

Sejengkal jadi sehasta: perkara anu leutik digedé-gedékeun mah antukna jadi gedé.


Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z