Sekali lancung ke ujian, seumur hidup orang tak percaya

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Jump to navigation Jump to search

Sekali lancung ke ujian, seumur hidup orang tak percaya: sakali wéh ngarogahala babaturan mangka pikeun satuluyna mah teu dipercaya deui.


Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z