Sekali layar terkembang, pantang surut ke belakang

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Jump to navigation Jump to search

Sekali layar terkembang, pantang surut ke belakang: leuwih milih titeuleum batan kudu balik deui tanpa hasil, sagala kaputusan nu dicokot kudu dilaksanakeun kalayan tanpa asa-asa.


Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z