Sendok berdegar-degar, nasi habis budi dapat

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Jump to navigation Jump to search

Sendok berdegar-degar, nasi habis budi dapat: mun teu ati-ati dina milampah hiji hal, bisa jadi meunang kaéra.


Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z