Seorang makan cempedak, semua kena getahnya

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Jump to navigation Jump to search

Seorang makan cempedak, semua kena getahnya: saurang nu nyieun kasalahanna mah, kabéhan anu goréngna.


Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z