Sepanjang-panjang tali tidak sepanjang mulut orang

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Jump to navigation Jump to search

Sepanjang-panjang tali tidak sepanjang mulut orang: rusiah mun geus dibolékérkeun ka batur mah geus pasti bakal moal kaengkeun deui, pasti dikanyokeun ku balaréa.


Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z