Seperti Belanda minta tanah

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Seperti Belanda minta tanah: teu puas kana paméréan batur, sok hayang leuwih waé.


Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z