Seperti Cina kebakaran jenggot

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Jump to navigation Jump to search

Seperti Cina kebakaran jenggot: kaayaan nu ribut teuing sarta kacou.


Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z