Seperti anak ayam kehilangan induk

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Jump to navigation Jump to search

Seperti anak ayam kehilangan induk: dipaké pikeun ngagambarkeun kaayaan nu mana hiji gorombolan kaleungitan pamingpinna sangkan bingung teu puguh arah lumaku.


Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z