Seperti anjing berjumpa pasir

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Jump to navigation Jump to search

Seperti anjing berjumpa pasir: jalma nu biasa tabéatna goréng/ngalakukeun pagawéan nu teu hadé sok ngulang waé tabéatna/kalakuanna anu teu pantes éta mun aya kasempatan.


Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z