Seperti antah ditepi gantang, masuk tak genap keluar tak ganjil

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Jump to navigation Jump to search

Seperti antah ditepi gantang, masuk tak genap keluar tak ganjil: hiji jalmna nu kahadiranna dianggap teu miguna lantaran teu penting.


Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z