Seperti ayam termakan rambut

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Jump to navigation Jump to search

Seperti ayam termakan rambut: ngaluarkeun sora nu teu genah kadéngéna misalna jalma nu keur saré ngorok, panyanyi nu nada sorana teu pas.


Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z