Seperti bisai makan sepinggan

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Jump to navigation Jump to search

Seperti bisai makan sepinggan: ulah daharan loba teuing ké awak montok, leungit geugeulisna.


Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z