Seperti buah masak seulas

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Jump to navigation Jump to search

Seperti buah masak seulas: ngan saurang hungkul ti kaum/kalompok/suku éta anu maju, nu lianna mah barodo kénéh.


Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z