Seperti bujang jolong bekerja, gadis jolong bersubang

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Jump to navigation Jump to search

Seperti bujang jolong bekerja, gadis jolong bersubang: jalma nu anyar kénéh beunghar atawa kakara meunang pangkat nu nyombongkeun éta kaleuwihanna.


Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z