Seperti elang menyongsong angin

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Seperti elang menyongsong angin: rupa nu gagah sarta hébat teu sieun ngalawan musuh.


Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z