Seperti embun di ujung rumput

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Seperti embun di ujung rumput: bobo / goyah pisah, misalna ngeunaaan kadudukan, pagawéan, hubungan jeung sajabana.


Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z