Tahan jerat sorong kepala

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Tahan jerat sorong kepala: Nyilakakeun manéh, nyilakakeun diri sorangan.


Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z