Tak ada api, masakan ada asap

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Jump to navigation Jump to search

Tak ada api, masakan ada asap: naon waé hal nu kajadian tangtu aya musababna.


Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z