Tak ada umpat yang membunuh, tak ada puji yang mengenjang

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Jump to navigation Jump to search

Tak ada umpat yang membunuh, tak ada puji yang mengenjang: cawadan atawa pujian kudu disikepanan kalawan wijaksana, ulah gampang ambek mun dicawad kitu ogé sabalikna tong gampang kaleleban mun dipuji.


Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z