Tak air telang dipancung, tak emas bungkal diasah

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Jump to navigation Jump to search

Tak air telang dipancung, tak emas bungkal diasah: teu asa-asa ngalakonan naon baé, nu penting maksudna tinekanan.


Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z