Tak dapat tanduk, telinga dipulas

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Jump to navigation Jump to search

Tak dapat tanduk, telinga dipulas: teu bisa wawales kanyeri haténa ka lalaki di kulawarga lawan, ka nu awéwéna jadi kababawa waleskeunna.


Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z