Tak emas bungkal diasah

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Jump to navigation Jump to search

Tak emas bungkal diasah: naon baé dilakonan asal maksudna tinekanan ( nalika nyanghareupan perkara anu ngadesek sarta perlu).


Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z