Tak kenal maka tak sayang

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Jump to navigation Jump to search

Tak kenal maka tak sayang: mun urang teu ngarti atawa teu paham kana hiji perkara/banda, mangka urang moal bakal nyaho harti sabenerna sarta teu bisa ngahargaan kana perkara/banda éta.


Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z