Tali yang tiga lembar itu tak suang-suang putus

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Jump to navigation Jump to search

Tali yang tiga lembar itu tak suang-suang putus: saupamana urang ngahiji pastina leuwih rohaka.


Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z