Tambah air tambah sagu

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Jump to navigation Jump to search

Tambah air tambah sagu: mun nambahan pagawéan, bakal nambahan ogé buburuhna.


Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z