Tampan sudah, langgam terbawa

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Jump to navigation Jump to search

Tampan sudah, langgam terbawa: geus sampurna, taya deui anu kudu dibenerkeun/diakalan.


Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z