Telah berurat berakar

From Wikiquote
Jump to navigation Jump to search

Telah berurat berakar: geus jadi kabiasaan, sarta teu bisa dirobah deui.


Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z