Telah dapat gading bertuah, tanduk kerbau mati terbuang

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Jump to navigation Jump to search

Telah dapat gading bertuah, tanduk kerbau mati terbuang: geus meunang pamajikan ngora anakna jalma aya/jalma beunghar, nu kolot mah geus teu dipaliré deui.


Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z