Terajak pada orang yang enggan

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Jump to navigation Jump to search

Terajak pada orang yang enggan: dititah indit teu indit, dititah datang teu datang.


Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z