Terajar pada banteng pincang

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Jump to navigation Jump to search

Terajar pada banteng pincang: gaplah baé ngajarkeun jalma nu heuras beuheung mah teu daék ngadéngékeun.


Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z