Terbulang ayam betina

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Jump to navigation Jump to search

Terbulang ayam betina: jalma atawa utusan anu disina atawa diutus disangka ludeungan tayohna mah borangan.


Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z