Tertampi beras bubuk

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Jump to navigation Jump to search

Tertampi beras bubuk: meunang pagawéan tapi teu nyukupan kana kabutuhan hirup.


Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z