Tidak biduk karam sebelah

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh

Tidak biduk karam sebelah: mun hiji jalma meunang kahinaan, anggahota kulawargana ogé kababawa.


Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z