Tumpul ke bawah, lancip ke atas

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Jump to navigation Jump to search

Tumpul ke bawah, lancip ke atas: hukuman pikeun rahayat dipiadil, hukuman pikeun bangsawan teu dipiadil sonajan rahayat jeung bangsawan sarua salahna.


Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z