Tunggang hilang tak hilang, tunggang mati tak mati

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Jump to navigation Jump to search

Tunggang hilang tak hilang, tunggang mati tak mati: jalma nu heuras haté/kuat kahayang biasana bakal tinekanan maksud jeun cita-citana.


Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z