Paribasa Sunda

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Tempo ogé pikeun kaperluan séjén nu sarupa Babasan Sunda.

Daptar ieu mangrupa daptar Paribasa (siloka, tetekon, jsb.) dina Basa Sunda.

Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z


A[édit]

B[édit]

C[édit]

D[édit]

E[édit]

É[édit]

Paribasa Sunda EU

G[édit]

H[édit]

I[édit]

Caang bulan opat welas, jalan gede sasapuan hartina

Pondok jodo panjang baraya

K[édit]

Lengkah hartina[édit]

M[édit]

Ngudag-ngudag kalangkang heulang

N[édit]

NG[édit]

NY[édit]

O[édit]

P[édit]

R[édit]

S[édit]

T[édit]

U[édit]

W[édit]

Y[édit]

Tempo ogé[édit]