Sereg di buana logor diliang jarum

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Jump to navigation Jump to search

Sereg di buana logor diliang jarum: Kulantaran loba kasalahan atawa dosa, embung cicing di nu rame, sabab sieun, karesepna téh di nu suni, nu euweuh jelema.


Paribasa Sunda
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z


Babasan Sunda
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z