Anu burung diangklungan, anu gélo didogdogan, anu édan dikendangan

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Anu burung diangklungan, anu gélo didogdogan, anu édan dikendangan: Anu gedebul dihaminan supaya tambah maceuh.


Paribasa Sunda
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z


Babasan Sunda
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z