Aya jalan komo meuntas

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Jump to navigation Jump to search

Aya jalan komo meuntas:

  1. Aya lantaran anu diarep arep ti tadina nepi ka maksud urang gancang kalaksanakeun.
  2. Pas aya kahayang kabeneran Aya anungajak.
  3. Aya pilantaraneun atawa pijalaneun pikeun ngalaksanakeun atawa ngabulkeun kahayang.
  4. Eukeur mah aya maksud, turug turug aya pilantaraneun.


Paribasa Sunda
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z


Babasan Sunda
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z