Aya pikir kapingburi

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Jump to navigation Jump to search

Aya pikir kapingburi: Aya kahayang anu timbul pandeuri; asal teu Hayang jadi Hayang, sanggeus lila ditimbang-timbang.


Paribasa Sunda
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z


Babasan Sunda
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z