Bébék ngoyor di sagara, rék nginum néangan cai

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Jump to navigation Jump to search

Bébék ngoyor di sagara, rék nginum néangan cai: Lubak-libuk tapi henteu bisa kapaké lantaran lain hakna.


Paribasa Sunda
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z


Babasan Sunda
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z