Banda tatalang raga

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Banda tatalang raga: Lamun urang papanggih jeung karerepet, gering upamana, euweuh halangan urang ngajual barang nu aya pikeun ngabela diri, meuli ubar sangkan waras.


Paribasa Sunda
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z


Babasan Sunda
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z