Beurat nyuhun beurat nanggung, beurat narimakeun inya

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Jump to navigation Jump to search

Beurat nyuhun beurat nanggung, beurat narimakeun inya: Kacida narimakeunana kana kahadéan batur, lantaran ditulungan dina waktu keur kacida butuhna.


Paribasa Sunda
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z


Babasan Sunda
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z