Bihari ngalingling pasir, ayeuna ngalanglang pasar

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Bihari ngalingling pasir, ayeuna ngalanglang pasar: Jaman geus robah, jelema oge loba nu ganti pacabakan, atawa robah-robah tingkah lakuna.


Paribasa Sunda
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z


Babasan Sunda
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z