Cécéndét mandé kiara, cileuncang mandé sagara

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Cécéndét mandé kiara, cileuncang mandé sagara: Nu miskin atawa jalma leutik hayang nyaruaan nu beunghar.


Paribasa Sunda
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z


Babasan Sunda
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z