Cara simeut hiris, tai kana beuheung beuheung

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Jump to navigation Jump to search

Cara simeut hiris, tai kana beuheung beuheung: Pohara bodona, beunang dibobodo atawa ditipu ku batur.


Paribasa Sunda
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z


Babasan Sunda
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z