Cileuncang mandé sagara, cécéndét mandé kiara, hunyur nandéan gunung

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Jump to navigation Jump to search

Cileuncang mandé sagara, cécéndét mandé kiara, hunyur nandéan gunung: Nyaruaan ka jelema anu saluhureun harkatna, darajatna atawa pangabogana.


Paribasa Sunda
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z


Babasan Sunda
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z