Cueut ka nu hideung, ponténg ka nu konéng

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Jump to navigation Jump to search

Cueut ka nu hideung, ponténg ka nu konéng: Teu adil, pilih kasih.


Paribasa Sunda
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z


Babasan Sunda
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z