Cukang tara néangan nu ngising

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Jump to navigation Jump to search

Cukang tara néangan nu ngising: Nu hayang ditulungan sapantesna datang ku manéh kanu rék dipéntaan tulung.


Paribasa Sunda
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z


Babasan Sunda
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z